Albirea dintilor cu laser Cluj
10 Motive pentru care merita sa alegi albirea profesionala cu laser
 • albirea_dintilor_cu_laser_clujjpgElimină petele de pe dantură
  Albirea profesională cu laser va face să dispară în doar câteva minute petele de cafea, tutun, vin roşu sau mâncare acumulate de-a lungul timpului.
 • Te ajută să renunţi la fumat
  Îţi doreşti să renunţi la fumat? Albindu-ţi dinţii vei fi motivat şi, astfel, vei face primul pas spre reuşită.
 • Îţi asigură un zâmbet impecabil în ziua nunţii
  Urmează să te căsătoreşti? Atât tu, cât şi familia ta vă veţi putea bucura de un zâmbet impecabil în acea zi specială. Iar nenumăratele poze vor sta mărturie.
 • Vei face o impresie bună la locul de muncă
  Ai siguranţa unui zâmbet de învingător în cursele carierei tale şi certitudinea că faci o impresie foarte bună la locul de muncă sau la interviuri.
 • Ai siguranţa unui tratament reuşit
  Apelând la acest tip de albire profesională te vei asigura de calitatea indiscutabilă a produselor utilizate şi de reuşita tratamentului.
 • Îţi asigură o dantură mai strălucitoare
  Pe măsură ce anii trec, dinţii devin gălbui şi îşi pierd strălucirea. Cu ajutorul albirii profesionale, aceştia îşi recuperează culoarea iniţială, iar rezultatul este imediat.
 • Te vei bucura de o imagine îmbunătăţită
  Chiar dacă dinţii tăi nu au pete vizibile, doar două şedinţe de albire profesională îţi asigură strălucirea unui zâmbet hollywoodian.
 • Se realizează conform standardelor internaţionale de igienă
  Trusele de albire sunt sigilate şi se folosesc o singură dată. Astfel, vei avea atât sigranţa unui tratament profesional de excepţie, cât şi certitudinea unei danturi sănătoase.
 • Beneficiezi de un tratament personalizat
  Ai certitudinea unui tratament corect. Înainte de a începe procesul, medicul te va consulta pentru a stabili cel mai eficient tratament şi numărul şedinţelor de albire.
 • Efect de intinerire cu 10 ani
  Un zambet alb si stralucitor iti sporeste increderea in tine datorita gradului sporit de atractivitate si efectului impresionant de intinerire.

Clinica medicala Napoca specializata in albirea dentara in Cluj utilizeaza o tehnica noua ALBIRE PROFESIONALA CU LASER.Aceasta tehnnica revolutionara a fost dezvoltata de prestigioasa firma americana BEYOND si consta in activarea gelului de albire printr-o sursa de lumina albastra, foarte intensa, prevazuta cu un sistem de filtrare avansata, ce asigura confortul deplin al pacientilor si in operarea la o temperatura mai joasa, reducand riscul aparitiei sensibilitatii dintilor.

Aceasta este o modalitate simpla, dar de top, de a aduce culoarea dintilor la albul natural si ofera protectie maxima a tesaturilor cavitatii bucale pe parcursul sedintelor si dupa. Aceasta da rezultate chiar si in cazul in care coloratia dintilor este rezultatul tratamentelor cu diferite medicamente (tetraciclina, de exemplu).
Rezultatele Albirii dentar cu laser Beyond sunt spectaculoase chiar dupa prima sedinta, efectul de deschidere mergand pana la 8 -14 nuante si totul in doar 30 minute!
Procedura de albire se desfasoara in 3 sedinte consecutive, de cate  6-12 minute / sedinta. In urma unei albiri realizate corect la cabinet, unde sedintetele de albire sunt urmate de sedinte de fluorizare, riscul afectarii dentare este inexistent.

Efectele de albire obtinute cu lampa de albire Beyond dureaza 1-3 ani, in functie de igiena pastrata. Tratamentul presupune efectuarea numarului necesar de sedinte de albire pana la obtinerea efectului dorit, iar in pretul terapiei de albire este inclusa sedinta de detartraj, airflow si periaj profesional. Rezultatele albirii pot fi mentinute prin folosirea kitului de mentenanta la domiciliu, ce contine printre alte produse si o pasta de dinti speciala.
De ce sa alegem ALBIRE DENTARA CU LASER BEYOND?

 • Numarul 1 pe piata aparatelor de albire profesionala din America,conform ADA (American Dental Asociation), este aparatul cel mai sigur din punct de vedere al calitatii si eficientei.
 • Efecte imediat vizibile.
 • Efecte durabile:1-3 ani, in functie de obiceiurile alimentare ale pacientului.
 • Timp redus al tratamentului 30 minute- comparativ cu albirea la domiciliu  9 -14 nopti.
 • Beyond ofera protectia gingiilor, obrajilor si a buzelor.
 • Acest tip de tratament are efect si in cazul dintilor  cu o nuanta galbuie cauzata de administrarea de tetraciclina.
 • Tratamentul este realizat sub controlul medicului sau al asistentului de profilaxie.