Estetica dentara


estetica_dentara_clujCentrul Medical Napoca - clinica de estetica dentara Cluj - este locul in care zambetul dumneavoastra va capata o noua stralucire.
     Noi, Centrul Medical Napoca - clinica de estetica dentara Cluj -, iti putem redesena in cel mai scurt timp zambetul la care ai visat toata viata. Specialistii nostrii sunt dispusi sa asculte si sa indeplineasca toate nevoile dumneavoastra, propunandu-va diferite optiuni de tratament, tehnici si costuri.

     Fiecare schema de tratament va fi stabilita de catre specialistii Centrul Medical Napoca - clinica de estetica dentara Clujin urma unui control efectuat cu ajutorul unei camere intraorale digitale ce va oferi o imagine completa a cavitatii bucale.

     In aceasta pagina veti gasi o lista completa a serviciilor oferite de Centrul Medical Napoca - clinica de estetica dentara Cluj . Pentru ca dumneavoastra sa cunoasteti procedurile la care urmeaza sa fiti supusi, medicii din cadrul clinicii au intocmit cate o scurta descriere a fiecarui serviciu in parte.

Din metodele de rezolvare a problemelor inestetice amintim:
  • rezolvarea cariilor si inlocuirea obturatiilor  metalice cu materiale compozite a caror varietate coloristica reface impecabil culoarea dintelui natural.

  • fatetarea, directa sau indirecta, presupune aplicarea unui strat subtire de material compozit sau ceramic pe suprafata dentara in scopul repararii micilor defecte de structura. Fatetarea respecta vitalitarea dintelui, slefuirea fiind minim invaziva.

  • albire dentara utilizand geluri profesionale pentru albiri utilizand lampa profesionala de albire Beyond si geluri profesionale pentru albiri.

  • coroane integral ceramice ce refac distructii mari ale tesutului dentar. Ceramica integrala este cel mai bun material dentar, biocompatibil si extrem de fizionomic. Este aproape imposibil de sesizat diferenta fata de un dinte natural!